Защо добавките на SaludBox са представени под формата на дъвки, гъмита, таблетки и шоколадови таблетки?

В SaludBox ние вярваме, че е възможно да комбинираме хранителни добавки, които подпомагат доброто ни здраве с насладата да приемаш нашите продукти. В допълнение сублингвалният (таблетката се разтваря под езика) начин на приложение, което е основна философия на компанията, спомага бързата абсорбция на отделните съставки и подобрява ефективността и скоростта на усвояване.

Защо сублингвално приложение (таблетката се разтварят под езика)?

Приложението под езика се използва, за да се осигури бърза и ефективна абсорбция на отделните съставки.

Продуктите на SaludBox ефективни ли са колкото стандартните хапчета и таблетки?

Да. Ефективността на отделните съставки зависи от усвояването им и от метаболитната функция на черния дроб. Продукт, абсорбиран по сублингвален начин, като SaludBox хранителните добавки, избягва ефекта на първото преминаване през черния дроб.

Какъв е вкуса на хранителните добавки на SaludBox?

Хранителните добавки на SaludBox имат ментов вкус – свеж и чист вкус като нашата концепция за продуктите.

Съдържат ли хранителните добавки на Saludbox захари?

Следвайки философията на компанията, нашите продукти са без захар. Въпреки това, в някои от тях технологията на производство изисква добавянето на декстроза: Memo, Vitimax Kids, Uculis, Бокафт таблетки и Morpheo. От друга страна, количеството, което съдържат, не трябва да предизвиква затруднения при пациенти, които са чувствителни към захарта.

Могат ли хранителните добавки на Saludbox да заместят медикаментите, които приемам?

Не. Хранителните добавки могат да допринесат за поддържане на добро здравословно състояние, но те не лекуват и затова не могат да заместват медикаментозното лечение на болен човек. Те могат да действат като подпомагащо средство, както за хора със специфични заболявания, така и за здрави хора, които искат да се грижат за себе си.

Какво означава Щастливо Здраве за нас?

Щастливо Здраве е мотото на нашата компания, което изразява философията на нашите продукти. От една то подчертава важността на това да се поддържа добро здраве. От друга страна напомня, че е важно да си щастлив, което обичайно се свързва със сладкия вкус. Свързвайки тези две идеи, стигаме до следното заключение: да се грижиш за себе си не е нужно да го правиш по неприятен начин. И ето защо нашите хранителни добавки, вместо да имат обичайните медикаментозни формати, са представени в много приятна форма.

По-здравословни ли са хранителните добавки на Saludbox от бонбоните и дъвките в магазина?

Да, разбира се. Дъвките и базите на смучещите таблетки идват от естествени източници. Гъмитата са направени от пектин (извлечени от ябълки), а основата на смучещите таблетки е дъвка от акация. В допълнение към това всички багрила са естествени. За абсолютното спокойствие на потребителя всички наши хранителни добавки са съобразени с фармацевтичното законодателство. Всичките ни продукти са представени в приятен вариант, без да забравяме, че най-важната цел на SaludBox хранителните добавки е по-ефективен начин пациентите да се грижат за себе си.

Съдържат ли хранителните добавки на Saludbox изкуствени оцветители?

Не, всички съставки в хранителните добавки на SaludBox имат натурален произход.

Хранителните добавки на Saludbox подходящи ли са за хора с непоносимост към глутен?

Да, цялата гама хранителни добавки на SaludBox са подходящи за хора с нетолерантност към глутен.

Хранителните добавки на Saludbox подходящи ли са за вегетарианци и вегани?

Да, хранителните добавки на SaludBox са подходящи за вегетарианци и вегани. Изключение прави Бюти, което съдържа животински протеини. Приемането на хранителна добавка на SaludBox е най- близкото нещо, до извличането на приятните съставки на ябълката.

Необходимо ли е да се приема вода с хранителните добавки на Saludbox?

Хранителните добавки на SaludBox имат сублингвална абсорбция и приятен вкус. Техните съставки работят в устата без да има необходимост от приемането на вода. Те се разтварят в устата за броени минути.

По кое време на деня е подходящо да се приемат дъвките, гъмитата, разтворимите и дъвчащите таблетки?

Всеки един от продуктите на SaludBox има препоръчителен прием. За повече информация препоръчваме да проверите всеки един на нашата продуктова страница.

Мога ли да приемам колкото искам дъвчащи таблетки и гъмита?

Всеки продукт съдържа редица активни съставки в определени дози. Поради това ние препоръчваме да прочетете листовката и да следвате инструкциите за употреба.

От къде мога да закупя хранителните добавки на Saludbox?

Нашата компания дистрибутира хранителните добавки на SaludBox в аптеките и в своя онлайн магазин. За повече информация къде може да откриете добавките на SaludBox проверете списъка с аптеките.

Beauty+
За какво се използва Бюти+?

Бюти+ е хранителна добавка, която спомага забавянето на признаците на стареене, увеличава еластичността и подобрява клетъчната енергия. Бюти+ действа също така и като ДНК антиоксидант.

Какво са колагена и Коензим Q10?

Колагенът е протеин, които представлява повече от 20% от общите протеините в тялото. Той се намира в кожата, костите, мускулите, сухожилията, кръвоносните съдове и във всички тъкани, които свързват части на тялото. Колагенът укрепва кожата, косата, костите и ставите. Той образува фибри, които придават здравина на всички тъкани в тялото. Коензим Q10, както и витамин Е, възпрепятстват образуването на свободните радикали. Витамин С спомага за образуването на колаген, за възстановяването на тъканите, правилната поддръжка на кожата, както и защитава клетките от оксидативни увреждания.

Кои са основните активни съставки на Beauty+?

Основните съставки са последно поколение хидролизиран колаген, коензим Q10 и витамини А, С и Е. Сумиращия ефект на всички от тях помага за реконструкцията на повредени структури, които осигуряват еластичност и стегнатост на кожата.

По колко желирани бонбонки могат да се приемат на ден?

Препоръчително е да се приемат по 2 дъвчащи сърчица на ден. Beauty+ е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Резултатите могат да се видят няколко седмици след постоянен прием.

BYESTRES
За какво е ByeStres?

Тези дъвки помагат за намаляване на нивата на тревожност, допринасят за намаляване на стреса и ви позволяват да се справяте всеки ден без нервност. ByeStres е ефективен метод за управление на нервите и тревогите, които трупаме, както на работното място, така и в личния живот.

Какви са съставките на ByeStres?

ByeStres се състои от 3 активни съставки. От една страна, маточина – лечебно растение, широко използвано като естествено средство за релаксация. От друга страна, триптофанът, който
помага за възстановяване на благосъстоянието, и накрая, Scutellaria lateriflora, която има анксиолитичен капацитет.

Какво е триптофан?

Триптофанът е незаменима аминокиселина в човешкото хранене. Може да се намери в яйца, мляко, пълнозърнести храни и някои ядки. Сред неговите свойства те включват освобождаването на серотонин и регулирането на съня и удоволствието. Липсата на триптофан се отразява негативно на тревожността, стреса и безсънието. Освен това се използва в случаи на патологии, свързани с тревожност, като агресивност или хранителни разстройства (булимия). В тази формулировка триптофанът регулира релаксиращия ефект на растенията, за да го контролира и да предотврати прекомерния ефект.

Какво представлява Scutellaria lateriflora?

Virginia skullcap – или Scutellaria lateriflora – е растение, което расте на влажни места в горите на Северна Америка. Има многобройни приложения, както за успокояване, така и за регулиране на безсънието и сексуалното желание. Препоръчва се и при главоболие, крампи и за намаляване на температурата. Няколко клинични проучвания потвърждават ефекта му.

Колко дъвка мога да дъвча на ден?

Препоръчително е да се дъвчат по 2 дъвки на ден и да не се превишава препоръчителната доза. Може да се приема по всяко време.

Amore
За какво се използва Saludbox Аморе?

Saludbox Аморе запазва либидото и подобрява качеството на интимните отношения и за двата пола. Също така Saludbox Аморе подобрява симптомите на пременструалния синдром и менопаузата.

Какво е маката?

Анданската мака е тревисто растение, което расте на големи височини – до 4400 метра надморска височина – в перуанските и боливийските Анди. От древността коренът му е бил използван като храна и заради положителните му ефекти върху плодовитостта. Заселниците на Андите традиционно го консумирали, за да подобрят своите физически и умствени способности. Наред с това, той също има свойствата на афродизиак.

На ден колко дъвчащи таблетки Saludbox Аморе мога да приема?

Препоръчително е да се приемат 1 до 2 таблетки преди интимни отношения. Да не се превишава дозата от 2 таблетки дневно.

Кои са активните съставки в Saludbox Аморе?

Мака, аргинин и витамин Е – три съставки със синергично действие. Маката благодарение на съдържанието на аргинин, традиционно се свързва с повишаване на либидото.

Защо може да се приема както от мъже, така и от жени?

Аргинина в мака подобрява кръвоснабдяването на интимните части.

Bocaft
За какво служи Бокафт?

Продукти, които съдържат хиалуронова киселина се използват в устната кухина, подпомагат заздравяването на ранички и афти.

Кога усещаме ефекта му?

Защитният слой се образува в устната кухина няколко минути след разтваряне на таблетката в устата.

Какво представлява хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е полизахарид със структурна функция върху кожата и присъства в много процеси, включително подпомагащи оздравителния процес.

За кого е подходящ Бокафт?

Бокафт е подходящ за хора с ранички в устата и особено при наличието на стрес, хора с зъбни протези и пациенти с онкологични заболявания.

Кои са активните съставки на Бокафт?

Разтворимата таблетка Бокафт съдържа хиалуронова киселина и цинк. Бокафт образува защитен слой, който регенерира и успокоява нарушената устна лигавица.

Ferrum
Какво е Ферум?

Ферум помага в компенсацията на желязо дефицита, независимо от произхода му. Освен това намалява нивата на умора и изтощение, подобрява симптоматиката на анемия и подпомага имунитета.

С какво Ферум е по-различен?

Повечето съдържащи желязо добавки имат неприятен вкус. Нашите разтворими таблетки имат вкус на мента и нямат обичайният железен вкус.

Колко разтворими таблетки на ден мога да приемам?

Препоръчителнанта дневна доза на Ферум е 1 разтворима в устата таблетка на ден, препоръчително е да не се приемат повече от 2 таблетки на ден.

Кои са основните активни съставки във Ферум?

Микрокапсулиран железен захарид –който се освобождава и абсорбира напълно в дванадесетопръстника – витамин В12 и фолиева киселина.

Как действа желязото на нашия организъм?

Желязото е от съществено значение за преноса на кислород до клетките, ето защо присъства във всеки един от физиологичните процеси.